laden ...

Veel gestelde vragen

Home Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Foto Sectie
Bewerk profiel
Voorkeuren
Gebruiker blokkeren en rapporteren
Evenementen
Meldingen

Dottie is een online datingplatform voor mensen met een beperking of mensen zonder beperking die open staan om mensen met een beperking te ontmoeten zijn ook welkom, zolang iedereen elkaar met respect behandelt. Om Dottie te gebruiken, hoeft u alleen maar een profiel aan te maken, door de profielen van andere gebruikers te bladeren en te chatten met mensen waarin u geïnteresseerd bent.

Dottie is gratis te gebruiken, u kan dagelijks 3 gratis berichten sturen, maar voor sommige functies is een betaald abonnement vereist. Als u bijvoorbeeld uw dagelijkse matches wilt bekijken of onbeperkte berichten wilt verzenden, moet u upgraden naar een premium-lidmaatschap.

Om een profiel op Dottie aan te maken, moet je je eerst aanmelden en wat basisinformatie over jezelf opgeven, zoals je naam, leeftijd en locatie. Je moet ook een profielfoto uploaden en een korte bio schrijven om andere gebruikers te helpen je beter te leren kennen.

Om je profiel te laten opvallen op Dottie, probeer je foto's van hoge kwaliteit op te nemen die je persoonlijkheid en interesses laten zien. Je kunt ook een unieke en boeiende bio schrijven die je gevoel voor humor of andere aantrekkelijke eigenschappen laat zien. Wat het nog persoonlijker maakt, is om een korte profiel video van jezelf op te nemen.

Dottie gebruikt een matching-algoritme om compatibele gebruikers voor te stellen op basis van uw voorkeuren en gedrag op het platform. U kunt de zoekfunctie ook gebruiken om gebruikers te filteren op criteria zoals leeftijd, locatie en interesses.

Dottie neemt de veiligheid en privacy van gebruikers serieus en neemt maatregelen zoals profielverificatie en codering om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Het is echter altijd een goed idee om voorzichtig te zijn bij het online communiceren met vreemden en om verdacht gedrag te melden aan het Dottie-team.

Als u uw Dottie-abonnement wilt opzeggen, kunt u dit doen door naar uw accountinstellingen te gaan en de optie "abonnement annuleren" te selecteren. Houd er rekening mee dat als u uw abonnement opzegt, alle premiumfuncties die u mogelijk hebt gebruikt, worden verwijderd.

Basislidmaatschap: is gratis, je kunt alle profielen bekijken, een knipoog naar andere leden sturen, leden toevoegen aan je favorietenlijst, de 3 eerste berichten gratis verzenden. Premium lidmaatschap: is betalend, je kan alle profielen bekijken, leden toevoegen aan je favorietenlijst, knipogen verzenden, dagelijkse matches ontvangen en onbeperkt chatten.

1 maand = 10 euro 3 maanden = 27 euro  6 maanden = 48 euro 

Als u bent ingelogd, klikt u op "Dashbord" in de bovenste balk, daar krijgt u de keuze om uw algemene gegevens, persoonlijke gegevens, interesses enz. te bewerken.

Je vind jelidmaatschap in uw dashboard. je krijgt de mogelijkheid om met visa of bankkaart te betalen. Je premium profiel wordt onmiddellijk geactiveerd

In je dashboard kun je onder voorkeuren invullen welke profielen je wilt zien. Als u deze voorkeuren hebt opgeslagen, kunt u alle profielen die aan uw criteria voldoen, vinden onder voorkeuren.

Voordat je contact opneemt met Dottie, bekijk eerst "meest gestelde vragen" om te zien of je je antwoord daar niet kunt vinden. Mocht je toch nog een andere vraag hebben die er niet tussen staat, dan kan je contact opnemen met Dottie door info@dottie.be te mailen of direct via het contactformulier onder "contact met ons opnemen".

Ga naar uw instellingen naar geblokkeerde profielen.  Veeg naar links op het profiel en klik daar op het icoon deblokkeren.